برای یادگیری زبان مانند زبان مادری، روزی چند ساعت زبان بخوانیم

روزی چند ساعت زبان بخوانیم؟ طرح این سوال برای یادگیری زبان دوم، بسیار مهم و ضروری است. همه ما در زندگی کارهای زیادی برای انجام دادن داریم، از تربیت فرزندان گرفته تا  انجام وظایف و فعالیت های روزانه، ورزش کردن و یا به اتمام رساندن پروژه، سفر، شغل و یا هزاران کار دیگر.

 به طور کلی انجام فعالیت های روزانه گاها خسته کننده و سخت به نظر می رسد و باعث می شود که زندگی به سمت روزمرگی و کسل کننده حرکت کند و نتیجه اش این شود که وقت کافی برای انجام فعالیت های دلخواه وجود ندارد.

جای تعجب نیست که با وجود این همه کار بسیاری از مردم همیشه از کمبود وقت و زمان کافی شکایت کنند. شاید این عبارت برای همه ما بسیار آشنا به نظر برسد، “وقت کافی ندارم”، اما این بهانه دیگر قدیمی شده است.

آیا کمبود وقت بهانه خوبی برای توقف یادگیری زبان است؟

واقعیت این است که همه ما برای انجام هر کاری که اراده کنیم، وقت کافی داریم. مثلا اگر بخواهیم زبان دومی را یاد بگیریم، بایستی زمان کافی به یادگیری آن اختصاص دهیم و یا به اصطلاح اراده کنیم که روزی چند ساعت زبان بخوانیم تا بتوانیم در مدت زمان کوتاهی تقریبا به زبان مورد نظر مسلط شویم. برای اینکه بتوانید بر زبان مورد علاقه و دلخواهتان تسلط پیدا کنید و مدت زمان مطالعه مناسب برای یادگیری زبان را تشخیص دهید با ادامه این مقاله از زبان کارشناسان ما در سایت مکتب کلاس همراه باشید.

برای یادگیری زبان روزی چند ساعت زبان بخوانیم؟

شما برای انجام هر کاری در زندگی روزمره تان نیاز به زمان دارید. برای اینکه بتواند به زبان انگلیسی تسلط پیدا کنید، باید به صورت منظم و روزانه به مطالعه بپردازید اما نه آنقدر که فکر می کنید. معمولا برای اینکه بتوانید تسلط کافی به زبان دوم پیدا کنید، باید روزانه مدت زمان مشخصی را صرف یادگیری زبان انگلیسی کنید. البته مدت زمانی که به یادگیری زبان اختصاص می دهید کاملا وابسته به زمان آزاد شما و همچنین میزان تسلط شما به زبان است.

 چگونه می توان برای مطالعه یک زبان جدید زمان کافی پیدا کرد؟

مطمئنا اکثر ما فکر می کنیم که اگر فقط بتوانیم ۱۵ دقیقه زودتر از خواب بیدار شویم، اگر زمان زیادی را صرف خوردن صبحانه نکنیم، اگر پشت چراغ قرمز نمانیم ، می توانیم زمان کافی برای مطالعه و یادگیری زبان پیدا کنیم و در واقع روز ما بی نظیر می شد. البته این اتفاقها در دنیای واقعی به ندرت رخ می دهد.

همه ما هر روز در حال انجام اولویتها و کارهای مهم خود هستیم و مطمئنا زمان کافی برای انجام همه اولویت های زندگی خود پیدا می کنیم. در واقع می توانیم یاد گیری زبان را تبدیل به یکی از الویت های مهم زندگیمان کنیم و آن وقت ببینیم که معجزه اتفاق می افتد و وقت کافی برای مطالعه و یادگیری زبان مورد نظرمان پیدا می کنیم.

تنها در این صورت است که می توانیم روزی چند ساعت زبان بخوانیم و بعد از گذشت مدت زمان مشخصی بر زبان مورد نظرمان تسلط پیدا کنیم.

آیا اگر روزی سه ساعت زبان بخوانیم می توانیم زبان انگلیسی را به سرعت یاد بگیریم؟

برای یادگیری زبان انگلیسی و پاسخ به سوال روزی چند ساعت انگلیسی بخوانیم بایستی بگوییم که به صورت ایده ال روزانه حدود ۴۵ تا ۹۰ دقیقه را بایستی به مطالعه و یادگیری زبان مورد نظرتان اختصاص دهید. این زمان را می توانید به مطالعه منابع متعدد و انجام فعالیت‌های مختلف برای یادگیری زبان اختصاص دهید.

مثلا می توانید برای تقویت مهارت شنیداری خود به فیلم های زبان اصلی یا موزیک های مختلف گوش دهید، یا اینکه با مطالعه کتاب داستان های مختلف دایره لغت خود را افزایش دهید و یا با نوشتن و تایپ کردن مطالب کوتاه، املا و دستور زبان خود را تقویت کنید.

البته تعداد کمی از افراد می‌توانند به صورت مداوم و روزانه حدود 45 تا 90 دقیقه را به مطالعه زبان مورد نظرشان اختصاص دهند. در واقع مدت زمان ذکر شده انتظاری کاملا ایده آل و کمال گرا است که البته کمتر کسی از عهده آن بر می آید.

پس روزی چند ساعت زبان بخوانیم؟ پاسخ تا آنجا که ممکن است کوتاه است. اگر بخواهیم واقع گرایانه به این موضوع نگاه کنیم بایستی بگوییم که روزانه باید حدود بیست دقیقه مطالعه داشته باشیم تا بتوانیم بعد از گذشت مدت زمان مشخصی به زبان مورد نظرمان تسلط پیدا کنیم.

البته همانطور که پیشتر گفتیم مدت زمان مناسب و ایده آل برای مطالعه زبان دوم چیزی حدود یک ساعت است که لازم نیست به صورت ممتد و یکجا باشد. می توانید این یک ساعت را با مدت زمان های کوتاه و منقطع پر کنید تا هم خسته نشوید و هم قدرت تمرکز کافی داشته باشید.

برای یادگیری زبان انگلیسی می توانید از روش micro-learning استفاده کنید.

وقتی که زبان آموزان هنوز مشغول تحصیل در دبیرستان یا کالج هستند به راحتی می توانند مدت زمان مناسبی را به مطالعه و یادگیری اختصاص دهند اما زمانیکه تشکیل خانواده دادند، شاغل شدند و در روزمرگیهای زندگی گم شدند کمتر می توانند زمانی را به مطالعه اختصاص دهند.

اما خبر خوب این است که چنین افرادی می توانند با به کارگیری روش micro-learning زبان مورد نظرشان را یاد بگیرند.

در واقع یادگیری زبان را با استفاده از این روش به قسمت های کوچکتر تقسیم می کنند و بدین شکل هر زمان می توانند جز کوچکی از زبان مورد نظرشان را یاد بگیرند و کم کم با گذشت زمان و یادگیری بخش های بیشتر زبان به طور کامل به زبان دوم مسلط می شوند.

با استفاده از این روش می توانید در زمانهای پرت و غیرقابل استفاده ای که هر کسی در زندگی خود دارد، زبان مورد نظرتان را یاد بگیرید. مثلاً زمان ماندن در ترافیک، زمان ایستادن در صف های طولانی بنزین یا گازوئیل یا زمان انتظار برای مترو یا اتوبوس، زمان مناسبی است که می توانید با استفاده از روش micro-learning به یادگیری زبان اختصاص دهید.

برای اینکار بهتر است اپلیکشن یادکیری زبان را در موبایل خود نصب کنید و هنگام نیاز و زمان های مناسب از آن استفاده کنید.

با اینکار روزانه یادگیری زبان انگلیسی را دنبال می کنیم و از آنجایی که یادگیری را به قسمت های کوچکتر زبان اختصاص داده ایم به صورت مداوم و در مدت زمان های کوتاه می توانیم زبان مورد نظرمان را یاد بگیریم.

مزیت به کار گیری روش micro-learning برای یادگیری زبان چیست؟

استفاده از این روش به شما اجازه می دهد تا با انعطاف پذیری بیشتری بر یادگیری زبان تمرکز کنید. در واقع این روش به شما کمک می کند که به صورت آرام آرام و با طیب خاطر به یادگیری زبان انگلیسی یا زبان مورد نظرتان مشغول شوید. با این شرایط از ادامه راه و یادگیری زبان دل زده و خسته نمی شوید. در واقع با تقسیم کردن مباحث کلی تر و جامع تر به بخشهای کوچکتر، یادگیری را برای خود آسانتر می کنید. بدین شکل که کم کم مباحث کوچک را یاد می گیرید و بعد از گذشت مدت زمان کمی به تمامی مباحث کلی و جامع اشراف پیدا می کنید.

یادگیری زبان انگلیسی را با اهداف شخصی خود هماهنگ کنید.

همه ما به دلایل مختلفی نیاز داریم که زبان انگلیسی را یاد بگیریم. در واقع انگیزه هر کدام از ما برای یادگیری زبان انگلیسی متفاوت است. یکی به خاطر یافتن شغل جدید یا ارتقاء شغلی یادگیری زبان انگلیسی را دنبال می‌کند و دیگری برای خواندن ادبیات زیبای انگلیسی.

 بسته به اهداف شخصی، بایستی روش ها و منابع مطالعه زبان شما متفاوت باشد. به عنوان مثال اگر مایل بودید که بتوانید با افراد انگلیسی زبان به صورت بسیار روان و سلیس صحبت کنید، احتمالاً باید زمان زیادی را صرف گوش دادن به برنامه‌های رادیویی و خواندنِ روزنامه به زبان خارجی مورد نظر خود اختصاص دهید.

همچنین بایستی سعی کنید کلمات روزمره و عبارات و اصطلاحات عمومی را یاد بگیرید و آنها را به درستی استفاده کنید. زبان آموزی که می خواهد از خواندن ادبیات زبان انگلیسی به زبان مادری خود لذت ببرد، بایستی زمان بیشتری را صرف تجزیه و تحلیل ادبیات انگلیسی و یادگیری زبان انگلیسی اختصاص دهد. پس مطابق با نیازتان برای یادگیری زبان انگلیسی اهداف خود را تعیین کنید. اگر بتوانید تمامی اهدافتان از یادگیری زبان را با علایقتان هماهنگ کنید، هرگز دچار دلزدگی و یاس نمی شوید و همیشه انگیزه کافی برای ادامه یادگیری خود دارید. بدین ترتیب به راحتی و با لذت می توانید یادگیری زبان را دنبال کنید و هرگز از ادامه راه باز نمی مانید.

برای یادگیری زبان باید اهداف smart داشته باشید.

کلمه smart در واقع مخفف کلمات specific، measurable، achievable، realistic، timely است که به ترتیب به معنای، خاص، قابل اندازه گیری، دست یافتنی، واقعی و زمان بندی است. برای مشخص کردن اهدافتان از یادگیری زبان باید این پنج اصل را در نظر بگیرید.

در واقع باید اهداف خود را به صورت کاملا دست یافتنی و واقعی مشخص کنید. تعیین هدف اسمارت به شما کمک می کند که اهداف خود را به صورت کاملاً پیگیر و روزانه دنبال کنید.

با تعیین اهداف اسمارت می توانید میزان پیشرفت خود در یادگیری زبان را اندازه گیری کنید. اگر اهداف مشخصی را برای برنامه ریزی  و یادگیری زبان خود مشخص کنید، انگیزه بیشتری پیدا می کنید که آن را ادامه دهید. مثلا سریعتر خواندن یا روانتر صحبت کردن. این تعیین اهداف به شما کمک می کند که انگیزه بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی داشته باشید و چند ساعتی در روز را به مطالعه زبان انگلیسی اختصاص دهید.

روش اسمارت برای اولین بار توسط جوکی در سال ۱۹۸۱ در مقاله‌ای با عنوان راهی هوشمندانه برای نوشتن اهداف و مدیریت آن ها معرفی شد. جوکی برای اینکه احتمال دستیابی به اهداف را افزایش دهد، معیارهایی را برای تعیین هدف انتخاب کرد. معیارهایی مانند قابل اندازه گیری بودن، دست یافتنی بودن، زمان بندی شدن، خاص بودن و واقعی بودن.

مثلا برای اینکه بتوانید هدفی دست یافتنی تعیین کنید باید تمامی این معیارها را در نظر بگیرید. مثلا اگر هدفتان این باشد که در مدت زمان ۶ ماه بتوانید به زبان دوم روزنامه بخوانید، این هدف کاملاً اسمارت و مناسب است. چراکه هم زمان بندی شده، هم هدفی دست یافتنی است و هم به اندازه کافی خاص و قابل اندازه گیری.

آیا برای یادگیری زبان انگلیسی تنها داشتن اهداف اسمارت کافی است؟

مسلما صرفا با تعیین اهداف از یادگیری زبان نمی توانید یاد گیری زبان انگلیسی را دنبال کنید. چرا که در این مسیر بایستی از دانش و تجربه اساتید مجرب و با سابقه کمک بگیرید.

اگر بتوانید تمامی موارد بالا را به درستی انجام دهید نهایتا تنها کاری که باید بکنید این است که یک معلم یا مدرس با تجربه زبان برای خود دست و پا کنید. برای اینکار تنها کافیست که به سایت مکتب کلاس مراجعه کنید و اسامی مدرسین با سابقه را جستجو کنید.

با انجام این کار دیگر از بایت یادگیری زبان خیالتان راحت باشد. چرا که با کمک معلمین با سابقه و با تجربه برنامه ریزی و زمان بندی مشخصی برای یادگیری زبان خواهید داشت.

سخن آخر در مورد روزی چند ساعت انگلیسی بخوانیم؟

مطمئنا با خواندن این مقاله دیگر دستتان آمده است که چند ساعت را به مطالعه زبان انگلیسی اختصاص دهید، اما اگر هنوز جای کارتان می لنگد، بهتر است که کار آموزش زبان مورد نظرتان را به دست مدرس مورد اعتماد و با تجربه بسپارید.

با انجام اینکار دیگر نیازی ندارید که خودتان برای یادگیری زبان انگلیسی برنامه ریزی کنید و یا به فکر این باشید که روزی چند ساعت زبان بخوانید.

تمامی این دلنگرانیها و تردید هایتان با سپردن آموزش زبان به دست کاردان آن رفع خواهد شد.

تنها کافیست که با مدرسین با تجربه مکتب کلاس تماس بگیرید تا در اسرع وقت و کوتاهترین زمان ممکن زبان مورد نظرتان را یاد بگیرید و خیلی سریع بتوانید به زبان مورد نظر خود صحبت کنید.

تیم مدرسین با تجربه و به روز ما در مکتب کلاس همواره آماده ارائه خدمات به شما زبان آموزان گرامی خواهند بود. با ما همراه باشید و تمامی مسائل مربوط به یادگیری زبان را به ما بسپارید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *