زبان سخت جهان

سخت‌ترین زبان‌های دنیا کدامند؟

برخی افراد عاشق چالش هستند، به همین دلیل شاید دوست داشته باشند که سختی‌های یادگیری زبان‌های مختلف را نیز تجربه کنند. در این مقاله از سایت مکتب کلاس قصد داریم که شش مورد از سخت‌ترین زبان‌های دنیا را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید. اگر چه ممکن است تسلط بر این زبان‌ها کمی زمان بر باشد، اما قطعاً ارزشش را دارد.

سخت‌ترین زبان‌ها برای یادگیری انگلیسی زبانان

اگر بخواهیم اشاره‌ای به سخت‌ترین زبان‌های دنیا داشته باشیم، باید ابتدا به چینی ماندارین اشاره کنیم که بدون اغراق یکی از سخت‌ترین زبان‌های جهان برای یادگیری است.

  • چینی ماندارین

جالب اینجاست که سخت‌ترین زبان برای یادگیری، پرمخاطب‌ترین زبان برای یادگیری در جهان نیز است. یادگیری زبان چینی ماندارین به دلایل مختلفی سخت و چالش برانگیز است. اول و مهمتر از همه این است که سیستم نوشتاری چینی ماندارین برای انگلیسی زبانان و تمام افرادی که به نوشتن الفبای لاتین عادت دارند، بسیار دشوار است. علاوه بر سختی‌های یادگیری زبان جدید در ابتدای کار، افرادی که قصد دارند زبان ماندارین را یاد بگیرند، باید هزاران کاراکتر خاص را نیز حفظ کنند و این دقیقاً سخت‌ترین قسمت ماجراست.

اما نوشتن تنها بخش دشوار یادگیری زبان چینی ماندارین نیست. آوا‌های مربوط به زبان چینی و همچنین ادای لحن کلمات، یکی دیگر از چالش‌هایی است که حین یادگیری زبان چینی ماندارین به وجود می‌آید.

زبان چینی ماندارین گویش‌های مختلفی دارد، از جمله کانتونی که عمدتاً در جنوب شرقی چین و همچنین در هنگ کنگ و سایر بخش‌های آسیای جنوب شرقی صحبت می‌شود و یادگیری آن‌ها نیز بسیار دشوار است.

چینی ماندارین (متداول‌ترین گویش در کشور چین) دارای چهار لحن متفاوت است. بنابراین یک کلمه را می‌توان به چهار روش مختلف تلفظ کرد و هر تلفظ معنای متفاوتی دارد. به عنوان مثال، کلمه ma می‌تواند به معنای “مادر”، “اسب”، “خشن” یا “سرزنش” باشد که همه این معانی متناسب با نوع لحن گوینده مشخص می‌شود.

  • زبان عربی

زبان بعدی در لیست سخت‌ترین زبان‌ها‌ها دنیا زبان عربی است که در بین پنج زبان برتر دنیا قرار دارد. برای یادگیری زبان عربی، ده‌ها گونه از زبان عربی وجود دارد که عموماً بر اساس منطقه یا کشوری که در آن صحبت می‌شود، طبقه‌بندی می‌شوند. البته تمامی انواع مختلف زبان عربی اگر چه شباهتی ظاهری با هم دارند، اما اساساً با هم متفاوت هستند. بنابراین برای یادگیری زبان انگلیسی اولین قدم این است که انتخاب کنید کدام گویش زبان عربی را می‌خواهید یاد بگیرید.

زبان عربی زبانی با الفبای غیر لاتین است که حروف الفبای آن از ۲۸ حرف تشکیل شده است. اگر چه زبان عربی برای انگلیسی زبانان به مراتب آسانتر از یادگیری زبان چینی ماندارین است، اما یادگیری‌اش نیز چالش‌های خاص خود را دارد.

چیزی که خواندن و نوشتن به زبان عربی را به ویژه برای مبتدیان چالش برانگیز می‌کند، حذف بیشتر مصوت‌ها در کلمات است. البته نوشتن کلمات از سمت راست به چپ بر خلاف زبان انگلیسی، بر سختی آن نیز می‌افزاید.

همچنین ویژگی‌های دیگر زبان عربی گفتاری یادگیری آن را سخت‌تر می‌کند، ویژگی‌هایی نظیر وجود صدا‌های نامأنوس و نا آ شنا در زبان عربی، از جمله صدا‌هایی که در پشت گلو ایجاد می‌شوند.

یادگیری دستور زبان عربی نیز چالش برانگیز است. در این زمان افعال قبل از فاعل می‌آیند و همین مسأله کار را سخت‌تر می‌کند. البته یادگیری فرم دو‌گانه کلمات در حالت مفرد و جمع یکی دیگر از چالش‌های یادگیری زبان عربی است.

  • زبان لهستانی

یادگیری زبان لهستانی برای انگلیسی زبانان از لحاظ سختی رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. املا و گرامر زبان لهستانی بسیار سخت هستند که انگلیسی زبان در یادگیری این بخش مشکل زیادی پیدا می‌کنند. کلمات در زبان لهستانی مملو از صامت هستند که املا و تلفظ آن‌ها را دشوار می‌کند. به عنوان مثال،  szczęście به معنای “شادی” و bezwzględny به معنای “بی رحم” است.. البته یادگیری این زبان سادگی‌های خاص خود را دارد. زبان لهستانی از الفبای لاتین استفاده می‌کند، بنابراین حروف زبان لهستانی برای انگلیسی زبانان بسیار آشناتر از حروف مورد استفاده در چینی، عربی و سایر زبان‌های غیر لاتین هستند. علاوه بر این، توانایی صحبت کردن به زبان لهستانی به عنوان زبان دوم، با توجه به وضعیت در حال توسعه لهستان یک امتیاز بزرگ تلقی می‌شود.

  • زبان روسی

زبان روسی که در رتبه چهارم لیست سخت‌ترین زبان‌های دنیا قرار دارد، از الفبای سیریلیک استفاده می‌کند. حروف سیریلیک اشتراکات و تفاوت‌های زیادی با زبان انگلیسی دارد. به همین دلیل ممکن است که برخی از حروف سیریلیک اگرچه ممکن است آشنا به نظر برسند، اما صدایی متفاوت از حروف لاتین ایجاد کنند. به عنوان مثال،  “B”در الفبای سیریلیک صدای “V” را ایجاد می‌کند.

از نظر دستور زبان، زبان روسی به سختی زبان لهستانی نیست، اما بسیار نزدیک به این زبان است. روس‌ها فعل «وجود داشتن، بودن» در زمان حال را حذف می‌کنند، که این به نوبه خود می‌تواند برای نوآموزان زبان لهستانی یک چالش محسوب شود.

در زبان روسی، “من یک دانشجو هستم” به “من دانشجو” ترجمه می‌شود. مانند زبان لهستانی، زبان روسی هم از حروف همخوان زیادی استفاده می‌کند که در کنار هم قرار گرفته‌اند، که باعث می‌شود املا و تلفظ کلمات به یک چالش تبدیل شود.

برخلاف سختی زبان روسی، بازهم یادگیری آن ارزشش را دارد. زبان روسی از نظر فرهنگی و سیاسی در عرصه بین‌المللی اهمیت زیادی دارد که هر زبان‌آموزی با یادگیری آن می‌تواند فرصت‌های شغلی و تفریحی زیادی برای خود ایجاد کند.

  • زبان ترکی

در زبان ترکی پیشوند‌ها و پسوند‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند معنای کلمات و بار معنایی آن‌ها را مشخص کنند. در زبان ترکی معمولاً از حرف اضافه جداگانه استفاده نمی‌شود، بلکه همین پیشوند‌ها و پسوند‌ها هستند که نقش حروف اضافه را بازی می‌کنند. وجود پیشوند‌ها و پسوند‌های بیشمار در زبان ترکی منجر به وجود کلمات بسیار طولانی در زبان ترکی مانند(konuşmayı reddediyorlar)  می‌شوند که به معنای “آن‌ها از صحبت کردن امتناع می‌کنند” است.

زبان ترکی همچنین مفاهیمی دارد که ممکن است برای انگلیسی زبانان گیج‌کننده باشد. هارمونی واکه‌ها، که در آن حروف صدادار تغییر می‌کنند و یا قطع کردن صدای مصوت‌ها برای اینکه تلفظ آسانتر شود، به نوبه خود جز چالش‌های یادگیری زبان ترکی به شمار ‌می‌روند.

وجود تعداد زیادی از واژگان ناآشنا، با منشأ عربی، بر دشواری یادگیری زبان ترکی که ما آن را یکی از زبان‌های سخت دنیا می‌دانیم، می‌افزایند.

البته خبر خوب برای زبان‌آموزان ترکی این است که استثنائات گرامری بسیار کمی نسبت به زبان‌های دیگر دارد و یا حتی می‌توانیم بگوییم گرامر زیادی ندارد. دیکته کلمات بسیار آسان و قابل یادگیری است. نهایتاً اینکه یادگیری زبان ترکی، یادگیری یک زبان ترکیبی نادر است.

  • زبان دانمارکی

اگر آشنایی با زبان دانمارکی داشته باشید، متوجه می‌شوید که این زبان شبیه هیچ زبان دیگری نیست به همین دلیل می‌توان این زبان را جز سخت‌ترین زبان‌های دنیا به حساب آورد. البته زبان دانمارکی گرامر نسبتاً ساده‌ای دارد و اشتراکات زیادی با زبان انگلیسی دارد، اما سؤال اینجاست که چرا از آن به عنوان یک زبان سخت یاد می‌شود؟

تمام مشکل و سختی یادگیری زبان دانمارکی بر سر تلفظ کلمات در این زبان است.

کلمات هیچ شباهتی به املای آن‌ها ندارند و این مسأله برای زبان آموزان دانمارکی کاملاً گیج‌کننده و سخت است. تسلط بر تلفظ کلمات زبان دانمارکی مستلزم تمرین زیاد است و همین مسأله یادگیری زبان دانمارکی را بسیار سخت‌تر از سایر زبان‌ها می‌کند.

سخن آخر در مورد سخت‌ترین زبان دنیا

حال که با شش زبان سخت و چالش برانگیز بین‌المللی آشنا شدید، دیگر این شما هستید که تصمیم می‌گیرید کدام زبان را سخت‌ترین زبان جهان بنامید. یادگیری هر کدام از این زبان‌ها نیازمند تمرین و تکرار طولانی و البته مطالعه فراوان است که ممکن است زبان‌آموز را خسته و بی‌انگیزه کند.

به همین دلیل اگر می‌خواهید هر کدام از این زبان پر چالش و سخت دنیا را یاد بگیرید بهتر است که حتماً از یک مدرس زبان با تجربه و متبحر کمک بگیرید تا با برنامه‌ریزی و هماهنگی کامل بتوانید زبان مورد نظرتان را یاد بگیرید و در ادامه راه خسته و دلزده نشوید.

اگر استاد زبان با سابقه‌ای برای خود مهیا کنید و یا در دوره‌های یادگیری زبان مورد نظرتان شرکت کنید، قطعاً می‌توانید در فرصت کمی و همچنین با تمرکز بیشتری تمامی مهارت‌های زبان مورد نظرتان را یاد بگیرید و خیلی سریع به آن تسلط پیدا کنید.

اگر به تنهایی قصد یادگیری هر کدام از این شش زبان سخت دنیا را دارید، باید بگوییم که پروسه یادگیری زبان مورد نظرتان ممکن است کمی طولانی شود که البته کمی ریسک بر‌انگیز است. چرا که امکان خستگی و دلزدگی در ادامه مسیر یادگیری زبان مورد نظرتان وجود دارد.

پس داشتن یک استاد با سابقه و متبحر برای یادگیری هر زبانی را فراموش نکنید، چرا که می‌تواند بار بزرگی از دوش شما بردارد. اگر بتوانید برای یادگیری هر کدام از زبان ها، از دانش اساتید زبان کمک بگیرید، قطعا مسیر یادگیری زبان مورد نظرتان کوتاه و هموارتر خواهد شد و خیلی سریع و زود می توانید زبان مورد نظرتان را یاد بگیرید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *